About

Zoals vele webshops zijn ook wij, Winnie en Carlo,  vanuit een soort uit de hand gelopen hobby begonnen met Javoo.

We merkten dat toen we zelf mooie spulletjes voor onze hond en katten wilden kopen, het aanbod dikwijls toch wat schaars was, of dat er een levertijd op zat van vele weken. Niet ideaal natuurlijk als je je lieve viervoeter (en jezelf uiteraard) het liefst gisteren nog had willen verwennen met een mooi product.

Hierdoor zijn wij eens om ons heen gaan kijken waar en door wie er mooie artikelen voor honden en katten worden verkocht. Inmiddels hebben wij mooie spullen verzameld uit o.a. Australie, Amerika en Duitsland.

We leveren al de mooie Javoo artikelen vanuit hartje Rotterdam. We kunnen onze artikelen (indien op werkdagen voor 16.00 uur besteld) binnen 2 werkdagen leveren en soms (als PostNL een beetje meewerkt) zelfs al de volgende werk dag!

Omdat wij als we zelf online iets bestellen vaak ook op zoek gaan naar eenvorm van zekerheid, zijn we met Javoo nu ook aangesloten bij WebwinkelKeur Nederland. Daarbij hebben we ook het bijbehorende keurmerk gekregen. Hier zijn we natuurlijk trots op en zorgen er dan ook altijd voor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk en heelhuids bij je thuis bezorgd krijgt. Mocht er toch iets mis gaan zorgen we er altijd voor dat er een snelle en passende oplossing komt.

Verder willen we laten weten dat de webshop wekelijks zal worden aangevuld met nieuwe artikelen. Mocht je toch een artikel missen of heb je een tip qua producten? Stuur ons dan even een email op info@javoo.nl

Groetjes, team Javoo.

hondenriem riem hond halsketting riem dog collar hondenlijn honden lijn riem leer cognac rope hond honden blaffen javoo